Kauppa

OSTA MGTH:N MUSAA EDULLISESTI! Myös japaninkiertuepaidat tuntuvasti alennettuun hintaan!

IMG_3837

Kauppa toimii siten, että kirjoitat sähköpostin osoitteeseen mikkonikula@me.com. Kerro siinä, mitä tilaat sekä postiosoitteesi ja puhelinnumerosi.  Tilauksesi saapuu sitten postissa ja lasku sähköpostilla. Postikulut 2-3,50€ / paketti.

VUODEN 2013 KIERTUEPAITOJA ON MUUTAMA JÄLJELLÄ! Mustat naisten M- koon hihattomat topit. hintaan 5 € / kpl.
mgth_japani2017_levy_2_kansi_previkka

MGtH:n kolmas japaninkielinen levy Kimi ga taisetsu dakara. ALENSIMME HINTAA, nyt 15 €! (ennen 20 €)

______________________________

MGtH Arvokas levynkansi 

ARVOKAS, hinta 20 €

Uusin suomenkielinen täyspitkä albumi! Sisältää muun muassa biisit: Koti ei olekaan täällä, Anna leipää, Arvokas ja Kunpa ei.

______________________________
Tavallisen taivaallinen nuottikirja
– MGtH:n ja Mikko Nikulan lauluja –

Hinta: 10€

MGtH-yhtyeeltä (Mikko Goes to Heaven) on ilmestynyt nuottikirja, joka sisältää suurimman osan bändin yli 20-vuotisen taipaleen tuotannosta ja bonuksena muita Mikko Nikulan lauluja. Tarttuvat melodiat, koukukkaat rytmit ja elämänmakuiset sanat joissa evankeliumikin maistuu on nyt ensimmäistä kertaa koottu kansien väliin. Kirja palvelee niin laulajia, bändejä kuin kuorojakin. Sisältää perusnuotit kappaleista sointumerkkeineen, kuorosovituksia, soitinosuuksia ja nuotteja joistakin soitinsooloista.

Sivuja 144, Full-flap, kierrevihko, 148 × 210 mm (A5).
Julkaisija: Perussanoma Oy

______________________________

CD: Mestariteoksia – MGtH-duon kootut 1997-2012

MGtH-duo (WEB)

Alensimme hintaa, nyt vain 10 €!

Kitaravetoista folkpoppia täynnä hyvää sanomaa. Mikko Nikula ja Sami S. Asp tarjoilevat tuoreella levyllään uusia versioita MGtH:n parhaista biiseistä. Sisältää kappaleet Hymytyttö, Ulos pakkaseen, Mestariteos, Kala, Kevään keltaisuuteen, Kuu, Kulkija, Ethän sä unohda minua?, Verenpunainen, Kuuntele karkuri ja Vaaleat vainiot. MGtH:n akustisin levy. Sopii hyvin vaikkapa lahjaksi nuorelle ja mikä ettei vanhemmallekin.

______________________________

CD: Lopun ja alun aikoja (2009)

Lopun_ja_alun_ai_49ef2d26e9fae

Hinta 10 €

MGtH-yhtyeen viides levy kuljettaa kuulijaa Raamatun alusta loppuun. Melodiset folkrockbiisit tarttuvat korvaan, ja niitä vie eteenpäin riemukkaan polveileva, välillä jopa progesävytteinen soitanta.

______________________________

Tarjouslevyt

Nyt lähtee halvalla MGtH-yhtyeen vanhempaa tuotantoa!

CD: Auringon maat (2004) – Loppuun myyty (Varasto täydentyy välillä, jotenkin näitäkin jossakin vaiheessa saattaa taas saada.)

auringonmaat200

Hinta 8 €

MGtH-yhtyeen neljäs suomenkielinen pitkäsoitto on sisältää mm. suosituiksi tuleet biisit Säkeet, Verenpunainen, The Kid on the Mountain ja Aamun siivin. Nimibiisi Auringon maat kertoo nousevan auringon maasta eli Japanista ja keskiyön auringon maasta Suomesta. Melodinen ja polveileva folkrocklätty.

Kuu (2003) – LOPPUUNMYYTY (Kerromme, jos saamme jostakin vielä haalittua näitä levyjä myyntiin.)

resized_Kuu_CD_49a6ce278781b_90x90

Hinta 8 €

MGtH:n kolmas suomenkielinen pitkäsoitto sisältää paljon biisejä, joita saadaan kuulla keikoilla vielä nykyäänkin, mm. Kuu, Juhlat taivaassa ja ripariveisunakin suosittu Sinua katsomaan. Sisältää paljon riemukkaita yksityiskohtia: mm. Sami Aspin ja kosketinsoitintaituri Mikko Härkinin välinen soolo-battle. Ja löytyypä sieltä myös bändin vinksahtanut biisikummajainen Liisa, eli se jossa lauletaan ”Leipää!”. Biisi tosin täytyy huolella etsiä levyn lopusta piileskelemästä.

______________________________

DVD: Raamatun punainen lanka – Musiikillinen matka Raamatun alusta loppuun. – Loppuunmyyty – kerromme kun varasto taas täydentyy.

mgth_leif_raamatun_punainen_lanka_dvd_kansi

MGtH ja Leif Nummela vievät ytimekkäiden spiikkien sekä musiikin ja tanssin keinoin matkalle seuraamaan Raamatun punaista lankaa. Teemat mm.: luominen, lankeemus, lupaus, profeetat, Jeesus ja tulevaisuus. Jokaisesta teemasta lyhyt elämänmakuinen spiikki ja siihen sopiva biisi. Sopivaa materiaalia esimerkiksi koulujen aamunavauksiin ja rippikouluihin.  DVD:n Kesto 58 min.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s