MGtH Japan Tour 2017

Japanese web page and tour schedule here.

MGtH kävi Japanissa kesäkuussa 2017

MGtH  kävi kuudetta kertaa kiertueella  Japanissa, Länsi-Japanin luterilaisen kirkon kutsumana 8.-26.6.2017. Reilun kahden viikon aikana oli 19 esiintymistä. Jälleen kerran konserteissa tavoitettiin paljon väkeä – myös heitä, jotka eivät muuten käy kirkossa. MGtH:n kiertueiden myötä sanoma Jeesuksesta on mennyt eteenpäin ja seurakunnat ovat saaneet uusia ihmisiä toimintaansa. Japanissa MGtH esittää aina suurimman osan kappaleistaan japanin kielellä. Kansanlähetyksen lähetystyöntekijät luotsasivat ryhmää kiertueella sekä toimivat tulkkeina.

– Kiertue oli erittäin siunattu, selvisimme matkalla suuremmilta vastoinkäymisiltä, meillä oli hyvä yhteishenki ryhmän kesken, esiintymiset menivät nappiin ja konserteilla tavoitettiin paljon ihmisiä. Tällä kertaa saimme esiintyä myös paikallisen TV:n rock-ohjelmassa, mikä tavoitti myös laajan katsojakunnan, kertoo bändin solisti Mikko Nikula.

Bändi teki kiertueen vapaaehtoistyönä. Lentoliput ja muut kiertueen kulut katettiin lahjoituksilla, japaninkielisten levyjen ja kiertuepaitojen myynnillä. Tärkein taloudellinen tuki tuli yksityisiltä ihmisiltä. Kiertueen keräys tuotti hyvin, ja taloudessa koettiin ihmeellistä Jumalan johdatusta, kun kulujen ja tulojen erotus oli tasan 0€, kun keräys päätettiin joulukuussa 2017.

Kiertueen vaiheista voit käydä lukemassa Suuressa mukana -blogista tai  katsoa MGtHchannel-kanavalta kiertueen videoblogia.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s